Sommerhuse i Nordvestjylland


Stort sommerhus på Fur, 28 personer Antal personer:28
Område:Fur Husdyr tilladt:Nej
Udlejer:Martin Ryby Hus areal:311 m2
Hjemmeside:http://www.storeferieboliger.dk/28-pers-fur-sparekassen Booking:Kontaktformular

Stort sommerhus med plads til mange overnattende, når I skal holde ferie på skønne Fur. Her er du tæt på stranden, færgelejet, indkøb og det hyggelige havnemiljø.

PÅ GRUND AF PROBLEMER MED SAMSPILLET MELLEM VORES EGEN HJEMMESIDE WWW.STOREFERIEBOLIGER.DK OG SOMMERHUSPORTALEN, VIL DEN ENDELIGE PRIS VED BOOKING AF MINIFERIE PÅ SØGNEDAGE BLIVE BILLIGERE END PRISEN PÅ SOMMERHUSPOTALEN.
DU FÅR DEN NØJAGTIGE PRIS VED BOOKE DIREKTE PÅ WWW.STOREFERIEBOLIGER.DK (BRUG LINKET TIL HØJRE: ”UDLEJERS HJEMMESIDE”).
I TVIVLSTILFÆLDE ER DU ALTID VEDKOMMEN AT KONTAKTER OS PÅ +4524256911.

Stort sommerhus med plads til mange overnattende, når I skal holde ferie på skønne Fur. Her er du tæt på stranden, færgelejet, indkøb og det hyggelige havnemiljø.

Der findes ikke mange store feriehuse på Fur, der har plads til flere familier eller storfamilien. Men dette store sommerhus er helt oplagt til familieweekenden, den årlige sammenkomst eller nogle aktive dage med kajakture, fossiljagt, cykling...

Her har I mulighed for at besøge limfjordsøen og være mange sammen uden at skulle stå i kø for at komme i bad eller bruge en kogeplade – der er nemlig 3 badeværelser, 2 køkkener og hele 5 soveværelser.

Central beliggenhed på Fur
Fra færgelejet er der blot få minutters gang eller kørsel til huset. Du er i gåafstand fra Brugsen, Fur Museum, turistinformationen og Stenøre Lystbådehavn. Huset ligger i udkanten af byen, hvor alt ånder fred og idyl.

Der er bare 4 minutters gang til den nærmeste strand, hvor der er dejligt at bade – også for de mindste. På lystbådehavnen kan børn og voksne i øvrigt give sig i kast med succesfuldt krabbefiskeri og krabbevæddeløb (om sommeren kan man låne redningsveste på havnen).

I dette sommerhus er der god plads og rart at være. Det er umuligt at kede sig, også selv om vejret skulle drille. - Bare gå i gang med at spille bordtennis, pool, bordfodbold - eller hop en tur i vildmarksbadet...Husets indretning
Det store feriehus på Fur har tidligere været øens sparekasse og er bygget i gedigne materialer i 1970. Det indeholder bl.a.:

311 m2 i stueplan
121 m2 i kælderen
3 badeværelser
2 køkkener
Stort køkken-alrum
28 sovepladser til børn og voksne
Huset rummer 5 soveværelser med følgende overnatningsmuligheder:

2 værelse med dobbeltseng og barneseng
2 værelser med dobbeltseng og tre etage køjeseng
1 Værelse med dobbeltseng og tre etage køjeseng og barneseng
Stue: 3 sovesofaer kan redes op til dobbeltsenge
Overnatningsplads til i alt: 28 personer + et lille barn.

Det største plus, hvis I er mange af sted, er nok det rummelige køkken-alrum i husets hjerte. Her er et lækkert ”samtalekøkken,” centralt placeret. Her kan man spise, hygge sig, spille spil eller slappe af i en af sofagrupperne.

Akustikken er i øvrigt meget behagelig – I kan derfor tale sammen og høre, hvad hinanden siger, selv om I er en god flok børn og voksne

Alle udefaciliteter til en god ferie
Tænd op for grillen eller bålet, når vejret er til det. Børnene er der selvfølgelig også tænkt på. Udenfor er der bl.a.:

1700m2 stor grund
Carport og redskabsrum
Gynger, sandkasse
Vildmarksbad
Bålplads, grill
Havemøbler, parasol, fodboldmål
Fur er så fin – fossiljagt, bryghus, strandliv…
Den hyggelige og naturskønne ø er en oplagt destination til en weekend væk hjemmefra, familieturen eller en uges ferie i Danmark.

Fur er fyldt med overraskelser. Øen rummer alle muligheder for at røre sig på cykel eller gåben – også på afmærkede ruter.

Hvis du er til naturoplevelser, seværdigheder, badning, fossiljagt, kano og kajakture eller fiskeri, er der også en hel masse at komme efter. Se mere om øens mange aktiviteter og tilbud her: www.visitfur.dk

Hvis børnene skal bestemme...
vil de sikkert også gerne en tur i blomster- og forlystelsesparken, Jesperhus, der ligger på fastlandet. Området omkring Fur (indenfor en times kørsel) er spækket med seværdigheder: Gys og flagermus i Mønsted og Daugbjerg Kalkgruber er et must for børnefamilier. Vi anbefaler desuden middelalderstemning på Spøttrup Middelalder Borg og en ostehaps i butikken på Danmarks største økologiske mejeri, Thise Mejeri.
Dejligt sommerhus i Klitmøller Antal personer:6
Område:Klitmøller Husdyr tilladt:Nej
Udlejer:ANNELLI SANDBAEK Hus areal:80 m2
Hjemmeside:Se annonce på Ferienhaus-privat.dk Booking:Kontaktformular

Dette hus ligger for enden af en stikvej, og har derfor udsigt mod åbne lyng-arealer med klitter. Huset er renoveret i 2019 med nyt badeværelse og indretning. Det er lyst og kan rumme 6 personer med 1 soveværelse med dobbeltseng, en alkove i stuen med en 140 cm bred madras og et værelse i et anneks, som er bygget sammen med resten af huset med 2 enkeltsenge. Der er god plads indenfor og dejlige terrasser omkring huset. Der er opvaskemaskine, vaskemaskine, WIFI og Chromecast på TVet. Huset er et familie-sommerhus, som lejes ud få uger om året.
STORT sommerhus ved Limfjorden, til 26 personer Antal personer:26
Område:Junget / Thorum Husdyr tilladt:Nej
Udlejer:Martin Ryby Hus areal:470 m2
Hjemmeside:http://www.storeferieboliger.dk/26-pers-limfjordensalling-praestegaarden/ Booking:Kontaktformular

Præstegården har plads til 26 overnattende
Bookning og flere billeder på udlejers hjemmeside: http://www.storeferieboliger.dk

Søger du et stort sommerhus eller stort feriehus med plads og faciliteter til fest, fællesspisning og hygge? Et sted, hvor 26 mennesker kan være omgivet af natur, marker og enge?

PÅ GRUND AF PROBLEMER MED SAMSPILLET MELLEM VORES EGEN HJEMMESIDE WWW.STOREFERIEBOLIGER.DK OG SOMMERHUSPORTALEN, VIL DEN ENDELIGE PRIS VED BOOKING AF MINIFERIE PÅ SØGNEDAGE BLIVE BILLIGERE END PRISEN PÅ SOMMERHUSPOTALEN.
DU FÅR DEN NØJAGTIGE PRIS VED BOOKE DIREKTE PÅ WWW.STOREFERIEBOLIGER.DK (BRUG LINKET TIL HØJRE: ”UDLEJERS HJEMMESIDE”).
I TVIVLSTILFÆLDE ER DU ALTID VEDKOMMEN AT KONTAKTER OS PÅ +4524256911.

Præstegården har plads til 26 overnattende
Bookning og flere billeder på udlejers hjemmeside: http://www.storeferieboliger.dk

Søger du et stort sommerhus eller stort feriehus med plads og faciliteter til fest, fællesspisning og hygge? Et sted, hvor 26 mennesker kan være omgivet af natur, marker og enge?

Det perfekte store sommerhus til familieturen
Thorum Præstegård ved Limfjorden er et stort sommerhus med beliggenheden, sovepladserne og faciliteterne til at huse store, små, unge og gamle. - Her kan du også afholde kurser, tage på firmaudflugt eller samle en flok venner til en stor fest.

I kommer ikke til at kede jer et splitsekund. Dette store sommerhus har alle tænkelige aktiviteter. I må selvfølgelig bruge det hele - fra bordtennis til PlayStation, sauna, beachvolley og svævebane.

Hvor mange kan overnatte i Præstegården?
I kan være fra 26 personer i den store feriebolig, Thorum Præstegård, der er en totalrenoveret proprietærgård på hele 460m2 inklusiv et stort aktivitetsrum

Beachvolley, bål, sauna, svævebane, vildmarksbad
Til det store sommerhus, Præstegården, er der en 45.000 m2 stor naturgrund med græsplæne og smukke, høje træer. Haven er gammel og bemærkelsesværdig med bl.a. 9 store Gunnera-planter, som er kendt for sine hurtigvoksende blade. I haven kan I også grille og bruge bålpladsen.

Fodboldmål, bålplads, vildmarksbad, sauna og petanquebane indbyder til fælles aktiviteter.
Beachvolleybanen og den 40 meter lange svævebane i skoven kan give enhver sved på panden og sug i maven.
Til de mindste er der gynge og sandkasse.
Finsk grillhus og hygge ved brændeovnen
På naturgrunden ved den store feriebolig finder I også to nyere træhuse til fri afbenyttelse. Et finsk grillhus, hvor man kan sidde 30 mennesker til grill og spisning. Desuden et træhus med en brændeovn, der også varmer vildmarksbadet op i løbet af 3-4 timer. Tag en pause ved brændeovnen, mens den gør vandet klar til jer.

Stort sommerhus tæt på golf, fiskevand og seværdigheder
Det er oplagt at drage på opdagelse i området på cykel eller i bil. Udvalget af seværdigheder indenfor en times biltur er stort - hvad enten I har en hel eller en halv dag til rådighed.

Er du til golf eller lystfiskeri ved en fiskesø? Eller bliver du glad ved tanken om naturligt strandfiskeri og godt ørredvand? Så er der rig mulighed for at fiske eller spille golf i nabolaget.

Hvis børnene skal bestemme...
vil de sikkert gerne en tur i blomster- og forlystelsesparken, Jesperhus. Gys og flagermus i Mønsted og Daugbjerg Kalkgruber er også et must for børnefamilier. Vi anbefaler desuden middelalderstemning på Spøttrup Middelalder Borg og en ostehaps i butikken på Danmarks største økologiske mejeri, Thise Mejeri.

Strandliv og shopping
Hvis det er strandvejr: Sundsøre Strand, Junget Strand eller Eskov Strandpark. Byliv og shopping finder I i Nykøbing Mors og Skive, hvor der også er et stort badeland.

Landsbyer tæt på:
Selde, Junget og Thorum.

Faciliteter
Den store feriebolig (Thorum Præstegård) har det hele:

Opholdsstue og to spisestuer med siddepladser til 34 + 20 mennesker.
10 værelser.
2 badeværelser, 1 gæstetoilet.
Køkken: 1 opvaskemaskine, mikroovn og 1 stort køleskab, komfur, ovn.
Bryggers: vaskemaskine, tørretumbler, stor skabsfryser, stort køleskab, industrikomfur med ovn med plads til 4 ænder samt industriopvaskemaskine (vasker på 15-20 min).
Kabel-tv med danske, tyske og skandinaviske kanaler.
Aktivitetsrum: stort tv, PlayStation3, surround, Blue Ray, DVD-afspiller, internetforbindelse, billardbord, motionsredskaber, bordtennis, bordfodbold, dart osv.
Huset er velegnet til allergikere, idet rygning ikke er tilladt indenfor. Dyr må af samme årsag desværre ikke medbringes. Huset lejes ikke ud til ungdomsgrupper.

Rengøring pr. leje: 1.800 DKK
EL: 2,70 DKK pr. kWh
Varme: 1,25 DKK pr. kWh
Vand: 300 DKK pr. ophold
Depositum: 2.500 DKK - El og varme modregnes dette beløb.

Det er muligt at leje miniferie og weekendophold. Priserne vil fremgå, når datoerne er valgt i bestillingsformularen.

Hus 75 meter fra Vesterhavet Antal personer:10
Område:Vrist Husdyr tilladt:Ja
Udlejer:Ejvind Koch Hus areal:150 m2
Hjemmeside:http://www.koch-krik.dk/ Booking:Kontaktformular

Enestående beliggenhed i forreste række - kun 75 m fra Vesterhavets bølger. Hør havets brusen, så snart du træder ud af døren og oplev en dejlig bilfri, bred strand, der ikke er et fluepapir. Her er dejligt, hvad enten man er 2 eller 10 personer.
Et dejligt lyst hus på 156 m2 i 2 etager.
I underetagen er der et meget stort køkken-alrum, brændeovn, varmepumpe og sat-TV. Sofahjørne.Der er plads til 12 personer ved spisebordet.
Nyere køkken med køleskab, fryser –keramiske kogeplader i køkkenø - ovn - mikrobølgeovn - opvaskemaskine - kaffemaskine.
Rum med vaskemaskine og tørretumbler.
2 soverum, 2 badeværelser, sauna og gæstetoilet.
I overetagen er der 3 soverum, gæstetoilet, lille solskinsrum med udgang til altan.
Elvarme - brændeovn - varmepumpe. Udlejes alle årstider.
Altså ialt:5 soveværelser med:
4 dobbeltsenge - 1 enkeltseng - 2 Køjesenge - 2 sovesofaer og barneseng.
2 badeværelser - 3 toiletter -2 Brusere og badekar.
Sauna.
Sat-TV - CD - radio - fri internet
Havemøbler og liggestole
2500 m² grund - terrasser - grill.
Afstand: Strand: 75 m - Købmand: 800 m - Golf: 15000 m - Restaurant: 3000 m.
Husdyr Tilladt.
Nærmeste byer Lemvig,Thyborøn og Harboøre
Huset Eiki er meget eftertragtet på grund af beliggenheden direkte ved havet.Sommerhus Ejsingholm Antal personer:5
Område:Ejsingholm Husdyr tilladt:Ja
Udlejer:Frank Mosgaard Kristiansen Hus areal:56 m2
Hjemmeside:http://www.bricksite.com/vibevej/velkommen Booking:Kontaktformular

Feriehus kun 20 meter fra vandet Antal personer:10
Område:Krik, 7770 Vestervig Husdyr tilladt:Ja
Udlejer:Ejvind Koch Hus areal:200 m2
Hjemmeside:http://www.koch-krik.dk/ Booking:Kontaktformular

Unikt fredet hus med nyt stråtag og meget charmerende indvendigt med fritlagte bjælker. 200m2 fyldt med atmosfære på en kæmpestor grund 2o m fra vandet.
Stalden er et meget eftertragtet hus med plads til 10 personer, men 2 personer nyder det også. Efterår og forår bliver huset ofte lejet til familietræf med flere generationer i weekender.
Limfjorden ligger lige uden for huset (2o m) med et sandt bade- , sejle- og surfeldorado.
Vesterhavet med bred sandstrand ligger ved Agger 2500 m fra huset
Krik er en gammel ladeplads ved Limfjorden kun afgrænset fra Vesterhavet af Agger Tange, som er et unikt fugleområde
Thy er meget særegent med sin meget varierede natur
Her er både fjord, hav, søer, skov og uendelige klitområder.
Danmarks første nationalpark finder I her: Nationalpark Thy
Varmepumpe, Elvarme - 2 Brændeovne - lejes ud både sommer og vinter
2 sofagrupper - 2 spiseborde .
Nyt køkken i 2005. 2 Køleskabe - det ene med fryser – Keramiske kogeplader i bord - Ovn - Mikrobølgeovn - Opvaskemaskine - Vaskemaskine - Kaffemaskine.
5 soveværelser med :
5 dobbeltsenge - 1 enkeltseng og 1 sovebriks og barneseng.
2 badeværelser –( 2 toiletter – 2 brusere.)
Sauna .
Sat-TV - CD - Radio - internet.
3000 m² grund - Terrasse - Overdækket terrasse - altan på 1. sal - Grill.
Limfjorden: 20 m - Vesterhavet: 2500 m - Skov: 5000 m - - Butikker: 3000 m - Tennis: 10000 m - Golf: 7000 m - Restaurant: 2000 m.
Husdyr: Tilladt.
Nærmeste byer: Agger, Vestervig, Hurup og Thisted
I Hurup er der et enestående kur- og svømmebad med welnessafdeling
I Vestervig er der squashbaner.
Sommerhus Krik, 7770 Vestervig Antal personer:8
Område:Krik, 7770 Vestervig Husdyr tilladt:Ja
Udlejer:Ejvind Koch Hus areal:125 m2
Hjemmeside:http://www.koch-krik.dk Booking:Kontaktformular

Lækkert sommerhus i Thy - 80 m til stranden Antal personer:6
Område:Helligsø Husdyr tilladt:Nej
Udlejer:Peter Vestergaard-Poulsen Hus areal:93 m2
Hjemmeside:Se annonce på Ferienhaus-privat.dk Booking:Kontaktformular

Moderne, lyst træhus på 93 kvadratmeter, bygget i 2008. 2. række med havkig, stor naturlig have, og 80 meter til badestrand. Huset har en stor åben stue og køkken med højt til loftet, 3 værelser med 3 dobbeltsenge (180, 160 og 140 cm) og en sovehems. Der er brændeovn, vaskemaskine, DVD-spiller + TV-skærm og et lyst badeværelse med solvarmet vand i brusebadet, Køkkenet er moderne indrettet med opvaskemaskine, induktionskomfur, varmluftsovn, kogekeddel og brødrister. Desuden er der et udendørs brusebad med varmt/koldt vand, gasgrill, og en stor dejlig træ-terasse – med overdækket krog til de kølige aftener. Huset kører på solcelle-elektricitet.
Huset ligger i et roligt sommerhusområde ved Nissum bredning, tæt ved Nationalpark Thy, med smukke naturområder indenfor gå- eller cykelafstand og 15 minutters kørsel til Vesterhavet. ikke-ryger, ingen husdyr.

IKKE FLERE LEDIGE UGER I 2020
Kontakt udlejer med forespørgsler.
Skønt sommerhus, 8(12) personer, 400 m fra havet Antal personer:12
Område:Lild Strand 7741 Frøstrup Husdyr tilladt:Ja
Udlejer:Gitte Stæhr Hus areal:110 m2
Hjemmeside:Se annonce på Ferienhaus-privat.dk Booking:Kontaktformular

I Lild Strand tæt på skov og strand finder du dette dejlige,nyere sommerhus på 110 kvadratmeter, beliggende på en 1500 kvadratmeter stor grund.
Huset har fire store dobbeltværelser og hems med 4 opredninger.
Der er to badeværelser, det ene med spa og sauna. Der er en stor stue med komfortable lædermøbler og mange gode siddepladser.
Huset er omgivet af en 140 kvadratmeter stor træterrasse i flere plan. Der er 3 havemøbelsæt, 4 liggestole og gasgrill.
Huset var oprindeligt 70 kvadratmeter og bygget i 2008. I 2017 er der bygget 40 kvadratmeter til (2 dobbeltværelser, badeværelse og stor og lys indgang).
Huset fremstår lyst og med modene interiør


Sommerhus Jegindø Antal personer:7
Område:Jegindø Husdyr tilladt:Ja
Udlejer:Ejvind Koch Hus areal:120 m2
Hjemmeside:http://www.koch-krik.dk Booking:Kontaktformular

Skønt sommerhus nær Vesterhavet - Lildstrand Antal personer:8
Område:Nørklit, Lildstrand und Bulbjerg Husdyr tilladt:Ja
Udlejer:Eskild Keller Hus areal:100 m2
Hjemmeside:Se annonce på Ferienhaus-privat.dk Booking:Kontaktformular

Klithuset ligger i det nordlige Thy (Hannæs) nær Lildstrand og Bulbjerg, kun 2 km fra Vesterhavet/Jammerbugten.
Grunden er på 10.400 m2 og grænser direkte op til Lild Klitplantage.
Det er den skønne rå natur, der præger området, og som er rig på skov, klitter med lyng, masser af svampe og blåbær. Og ikke mindst Bulbjerg, der er Danmarks eneste fuglefjeld.
Den friske luft fra havet krydres skønt med duftene fra klitternes planter, der også kan opleves på gå- og cykelture i området.
For ornitologisk interesserede er Vejlerne med Han Vejle, der ligger lige i nærheden, et oplagt mål for udflugter:
www.avjf.dk/avjnf/naturomrader/vejlerne/
Synes man om friskfangede fisk, kan disse købes billigt i Lildstrand. Det er et af de få steder i landet, hvor fiskerbådene trækkes på land.
Sommerhuset fremtræder lyst og venligt og med godt udsyn til alle sider på den store grund. Der er således terrasser mod øst, syd og vest, så man kan nyde solen og finde læ hele dagen.
Det er de skønne omgivelser, kombineret med et dejligt hus, der gør det til et dejligt sted at være for familier med og uden børn.
Der er nye hvidevarer i køkkenet. En god bluetooth højtaler findes i stuen.
For børn er der mange udfoldelsesmuligheder inde og ude, bl.a. et godt legehus.
Der kan være op til otte personer i huset.
Ved mange mennesker i huset, er de to toiletter en fordel.
Der er en luft/luft varmepumpe, der medfører, at varmeudgifterne til strøm reduceres med 75 procent. Og den er endda billigere at bruge end brændeovnen.
Hunde er velkomne.

Relevante webadresser:
wwwthy360.dk, www.visitthy.dk, www.avjf.dk/avjnf/naturomrader/vejlerne/, www.nationalparkthy.dk, www.jesperhus.dk, www.faarupsommerland.dk, www.kkmuseum.dk, www.heltborgmuseum.dk, www.museumscenterhanstholm.dk, www.thistedmuseum.dk, www.amtofthavn.dk

VIDEO fra BULBJERG: https://www.youtube.com/watch?v=Yz2jiU9qAMQ og https://www.youtube.com/watch?v=QgekaxWCHTk

INTERNET (fibernet- 30/30) fra april 2017

Adresse: Nørklitvej 13, 7741 Frøstrup
Kontakt
Eskild Keller
23303400
keller@orumnet.dk

Jeg udlejer også hus nummer 1332, der ligger med panoramaudsigt over Limfjorden.
Der er 20 minutters kørsel mellem husene.
I er velkomne til at holde ferie i begge huse i jeres ferie. Minimum en uge hvert sted.


Dette har stået i Viborg Stifts Folkeblad.
Sommerhuset ligger netop midt i det område, som forfatteren beskriver.

Hverdagens højdepunkt…

Af forfatter Niels Peter Tornbjerg

Skulle man mangle et feriemål i den kommende vinterferie, kunne man jo eventuelt lade sig inspirere af nedenstående tilkendegivelser, hvor der bliver bekendt kulør i en noget farveløs og kold tid. For februar kan jo godt indimellem bære betegnelsen som gråtonet og kedelig. Og samme var da også grunden til, at jeg blev ramt af en impulsiv lyst til at forlade hverdagens tristesse og begive mig i nordlig retning. En tur med dette sigte at kaste både blik og tanker udover havet fra toppen af Bulbjerg, der er et indtagende punkt med en højde, der evner at overgå selv vinterdages mismod.

Evighedens åndedræt
Og hvor er der da unikt deroppe på Nordvestjyllands skulderparti. Stedet, hvor man kan betragte havets brænding rulle ind over kysten og i et langt og intenst sekund føle en ydmyghed ved at opleve, hvor lille man kan være som menneske og samtidigt mærke naturen og tilværelsens storhed. En slags symbol på evighedens åndedrag, der båret af den saltmættede vind, kan ramme en direkte i sindet uden forbehold og faldballader.

Mørke stafferinger
Senere gik turen i vestlig retning, hvor destinationen var den altid blæsende kyst ved Lild Strand. Den malende scene deroppe, hvor fiskerne i generationer har vendt skråen i munden, kløet sig i nakken under kasketten og draget ud på bølgerne for at hengive sig til havet og skæbnens vold, med en forhåbning om, at konvertere risiko og hårdt slid om til dagligt brød. Et sted, hvor man da også kan gøre sig mange tanker, når man – skrævende over en refleksion i solnedgangstimen – retter blikket mod vinterhimlen, der fremstår i et gråt farvespil tilsat mørke stafferinger, som påført med langskaftede og dekorative penselstrøg. Derefter kommer mørket lige så langsomt svævende henover klitformationerne på listefødder og slører et køligt og stemningsfyldt Han Herred ved vinter.

Den eneste torsk
Og apropos fiskeriet deroppe var fiskestangen selvfølgelig listet med i bilens bagagerum. Ikke mindst takket være et vedholdende rygte om kystnære stimer af sultne torsk. Senere måtte der dog erkendes, at den eneste torsk, der befandt sig i umiddelbar nærhed af fiskestangen, var undertegnende selv, der – med åben mund og uden skrå – nøjedes med at bide på den friske luft deroppe. Men dejligt og anderledes er der helt sikkert i Han Herred, hvor den grå farvetone går igen i både klinternes ler-forekomster og himlens skyformationer. Denne ellers så uanselige farvetone, der er den bærende baggrund for de store og mere farverige øjeblikke med udsyn over havet, der fremstår som en reminiscens på tilværelsens forunderlighed. Tilmed i en grad, så man kan få lyst til at vende tilbage til tilværelsens hverdage i farver- uden forbehold...
Sommerhus Helberskov Antal personer:6
Område:Helberskov Husdyr tilladt:Ja
Udlejer:Erik Klemmsen Hus areal:52 m2
Hjemmeside:http://fritidshus1.dk/ Booking:Kontaktformular

Panoramaudsigt over Limfjorden og egen strand Antal personer:6
Område:Amtoft, Øsløs, Vesløs Husdyr tilladt:Ja
Udlejer:Eskild Keller Hus areal:100 m2
Hjemmeside:Se annonce på Ferienhaus-privat.dk Booking:Kontaktformular

Sommerhus med egen strand.
Huset har en enestående beliggenhed, 10 m over vandet, med panoramaudsigt over Limfjorden og egen strand ved Løgstør Bredning i Thy.
Et komfortabelt, velindrettet og velisoleret sommerhus med danske kvalitetsmøbler og brændeovn.
Hyggelig lys stue hvorfra der er en unik udsigt over Limfjorden, hvor spejlinger fra skyer og sol (og måne) uafbrudt skaber nye og smukke scenerier i vandet. De mange fugle, der flyver langs skrænten/stranden, kan opleves på tæt hold fra sofaen i huset.
Der er en luft/luft varmepumpe, der medfører, at varmeudgifterne til strøm reduceres med 75 procent. Og den er endda billigere at bruge end brændeovnen.

Der er kun en kort vej til Vesterhavet, f.eks. til Bulbjerg, Lildstrand, Klim Strand, Svinkløv eller til Hanstholm.
Har man ønsker om fiskeri, kan man med fiskestangen fra egen strand for eksempel fange ørreder og hornfisk.
Eller købe friskfangede fisk billigt i Lildstrand. Det er et af de få steder i landet, hvor bådene trækkes på land.
For ornitologisk interesserede er Vejlerne, der ligger lige i nærheden, et oplagt mål for ture: www.avjf.dk/avjnf/naturomrader/vejlerne/
Der kan surfes i Limfjorden, specielt ved Øsløs og Trend. Eller i Nordsøen i Klitmøller (Cold Hawaii).
Huset ligger i landlige omgivelser for sig selv på en skrænt i landskabet.
Medbragte både kan skubbes i vandet i Amtoft Havn; 2-3 km til havnen.
Badebro 700 m fra grunden - blåt flag symboliserer rent badevand.

Veludstyret køkken - også med udsigt.
Der er to soveværelser, det ene med en dobbeltseng og det andet med en dobbeltseng og en bredenkeltseng. Endvidere er der en enkeltseng, der kan redes op i et af værelserne. Der kan således være op til 6 personer i huset. TV og afspillere i begge soveværelser.
Dejligt badeværelse og et ekstra toilet ved soveværelserne.
Overdækket sted for rygere.

Internet (fibernet) med frit forbrug.

Relevante webadresser:
wwwthy360.dk, www.visitthy.dk, www.avjf.dk/avjnf/naturomrader/vejlerne/, www.nationalparkthy.dk, www.jesperhus.dk, www.faarupsommerland.dk, www.kkmuseum.dk, www.heltborgmuseum.dk, www.museumscenterhanstholm.dk, www.thistedmuseum.dk, www.amtofthavn.dk

VIDEO fra BULBJERG: https://www.youtube.com/watch?v=Yz2jiU9qAMQ og https://www.youtube.com/watch?v=QgekaxWCHTk

Kontakt ejer -
E-mail: keller@orumnet.dk
Mobil 23303400
Hvis jeg ikke svarer på e-mail, vær da venlig at sende en sms eller ringe.

Hannæs/Jammerbugt:
Egnen med de fleste solskinstimer i Danmark!

Blåt Flag ved stranden - Søndergaard Strand.
Agger Tange Strand, Klitmøller Strand, Stenbjerg Strand, Søndergaard Strand, Vigsø Strand, Nr. Vorupør Strand, Doverodde Havn, Lildstrand, Klim Strand, Svinkløv.

Jeg ejer også hus nummer 3242, der ligger nær Bulbjerg og Lildstrand.
Der er 20 minutter i bil mellem de to sommerhuse.
I er velkommen til at holde ferie i begge huse eller omgivelser i jeres ferie. Minimum en uge hvert sted.
Trend limefjorden Antal personer:6
Område:Mettesvej Trend Husdyr tilladt:Ja
Udlejer:Carsten Poulsen Hus areal:67 m2
Hjemmeside:Se annonce på Ferienhaus-privat.dk Booking:Kontaktformular

Nyhed

fibernet lagt ind( med i priser)
Der er parabol for tyske kanaler
Der er udestue hvor man kan sidde og gril og hygge sig om aften
Der er gasgrill samt kulgrill


Et sommerhus som ligger 250 m fra vandet
Der er 3 værelser de 2 værelser har dobbeltseng 1 værelse har køjesenge med plads til 2
Der er køkken ogstue ud i et
Der er græsplæne så børn kan lege udenfor
Der er treasserundt på de 3 sider af sommerhuset så man kan følge solen rundt om huset
Hele dagen
Man kan vandet se vandet fra huset (lidt)
Et godt sted for børn ved vandet børnevenligt strand
Ønsker man at fiske er der en put and take ca 2 km fra huset
Der er 6km til badeland i Røndbjerg hvis man ønsker at svømme indenfor
6 personers sommerhus i Trend med fiberbredbånd Antal personer:6
Område:Trend Husdyr tilladt:Nej
Udlejer:Frank & Anette Bengtsen Hus areal:74 m2
Hjemmeside:http://www.nemmehjemmesider.dk/side/SommerhusetiTrend Booking:Kontaktformular

Dejligt sommerhus i det skønne skovområde ved Trend. God lang børnevenlig sandstrand, attraktive surf- og fiskemuligheder, mange dejlige stier i hele området, med masser af naturoplevelser.
Kun ca. 8 km. til Landal Rønbjerg feriecenter med badeland. Indenfor 15 km er der flere gode golfbaner.
Dejlig lukket og delvis overdækket terrasse mod syd.
Stor grund med græs, med masser af mulighed for leg og spil eller bare afslapning.
1 værelse med dobbelt seng. 1 værelse med 2 enkelt senge. 1 alkove i stuen med 2 sovepladser...

Læs meget mere på vores hjemmeside...


Velholdt 4 personers sommerhus tæt ved Limfjorden Antal personer:4
Område:Skellet, Mou, 9280 Storvorde Husdyr tilladt:Nej
Udlejer:Preben Gulbæk Hus areal:82 m2
Hjemmeside:Se annonce på Ferienhaus-privat.dk Booking:Kontaktformular

Sommerhus ved den østlige del af Limfjorden, tæt på Kattegat, velegnet til 4 personer.
Særdeles velholdt feriehus på 82 kvm. Der er god plads ude som inde.
Huset er opført i 2006, med løbende vedligeholdelse.
Huset er beliggende tæt ved Limfjorden og ved Kattegat. Huset ligger i et sommerhusområde ved en rolig vej og med kort gå-afstand til fjord og naturskønt område.
Placeringen af huset på grunden giver gode muligheder for at finde læ, samt at kunne få masser af sollys på terrassearealerne.
Huset er lyst og smagfuldt indrettet med god plads over alt. Der er 2 værelser, stor stue med brændeovn, køkken med opvaskemaskine, el-komfur og mikrobølgeovn. Badeværelse med toilet og bruseniche og gulvvarme, Bryggers med vaskemaskine og tørretumbler, samt gulvvarme.
Opholdstuen med brændeovn har en hyggelig sofagruppe, hvor der kan slappes af, der er en god spiseplads. Stuen er bygget sammen med køkken, med god plads.Sommerhus Vorupør Antal personer:8
Område:Vorupør Husdyr tilladt:Ja
Udlejer:Svend Hamborg Hus areal:93 m2
Hjemmeside:http://www.svendhamborg.dk Booking:Kontaktformular

Sommerhuset ligger i det stadigt aktive fiskeleje Vorupør
med pragtfuld udsigt mod syd til fredet klitområde og et
idyllisk åløb.

Her er frisk luft, ro og atmosfære året rundt og mange aktivitetsmuligheder.
Det store sommerhus Dingle er en perle Antal personer:41
Område:Junget Husdyr tilladt:Nej
Udlejer:Martin Ryby Hus areal:520 m2
Hjemmeside:http://www.storeferieboliger.dk/41-pers-limfjordensalling-dingle/ Booking:Kontaktformular

Stort sommerhus med udsigt til Limfjorden, 16 værelser & plads til 41 overnattende.

Kun få store sommerhuse i Danmark har så god plads og beliggenhed. Fra Dingle kan du se marker, træer og Limfjordens vande. Del den fantastiske udsigt med hele familien, kollegerne eller en flok venner.

PÅ GRUND AF PROBLEMER MED SAMSPILLET MELLEM VORES EGEN HJEMMESIDE WWW.STOREFERIEBOLIGER.DK OG SOMMERHUSPORTALEN, VIL DEN ENDELIGE PRIS VED BOOKING AF MINIFERIE PÅ SØGNEDAGE BLIVE BILLIGERE END PRISEN PÅ SOMMERHUSPOTALEN.
DU FÅR DEN NØJAGTIGE PRIS VED BOOKE DIREKTE PÅ WWW.STOREFERIEBOLIGER.DK (BRUG LINKET TIL HØJRE: ”UDLEJERS HJEMMESIDE”).
I TVIVLSTILFÆLDE ER DU ALTID VEDKOMMEN AT KONTAKTER OS PÅ +4524256911.Stort sommerhus med udsigt til Limfjorden, 16 værelser & plads til 41 overnattende.

Kun få store sommerhuse i Danmark har så god plads og beliggenhed. Fra Dingle kan du se marker, træer og Limfjordens vande. Del den fantastiske udsigt med hele familien, kollegerne eller en flok venner. Huset har nemlig plads og faciliteter til 41 gæster.

Dingle er et perfekt samlingssted for den årlige familietur, en fejring, en ferie, eller ren og skær afslapning. Her er alle betingelser for, at I kan hygge, gå ture, bade, lege, lave mad, spise, tage på udflugter og bare være sammen.

Dingle er også oplagt til firmaturen, teambuilding og kurser.

Stort sommerhus med 400 meter til Limfjorden
I dette store feriehus er der rart at være - både ude og inde. Naturoplevelserne venter lige uden for døren i det fantastiske limfjordsområde. Tæt på ligger en skov – en af Danmarks eneste urskove - som indbyder til en gåtur, der fører jer til gravhøje og gennem vildtvoksende skov. I har blot 400 meter til Limfjorden, hvor det er muligt at bade, slå smut og vandre.

Nemt at lave mad og vaske op – også når I er mange

1. køkken: ovn, kogeplade, køle-frys, opvaskemaskine.
2. køkken: ny industriopvaskemaskine, 2 el-ovne, industrikomfur med 4 blus, komfur, køleskab
Rum med service, kummefryser, ekstra køleskab.
Vaskerum: ny, hurtig hætteopvaskemaskine med 50x50 cm bakker.
Spisestue/festsal til 60 personer
Pejsestue med stort tv
Værelser og badeværelser til mange mennesker
I alt omkring 41 sovepladser (se plantegning).

NB: I underetagen er der 4 toiletter, hvilket er praktisk, når man f.eks. holder en stor fest med 60 gæster.

Masser af aktiviteter - vildmarksbad og sauna
Ingen kan kede sig i det store sommerhus. Her er der pool, bordfodbold, tv, PlayStation3 og naturligvis wifi. Til de mindste er der gynge og sandkasse. Har man lyst til en tur i saunaen eller i det lækre vildmarksbad, kan det kombineres med et køligt gys i fjordvandet, hvor vandtemperaturen er lidt (eller meget) lavere.

Nyd sommeren med bålplads og grill
Intet slår en sommeraften, hvor man sidder ude og griller. Det store feriehus har fem terrasser med havemøbler til de lange sommeraftener. Bålpladsen kan også tages i brug.

Tæt på seværdigheder, golf og fiskevand
Det er oplagt at tage på opdagelse i området på cykel eller i bil. Udvalget af seværdigheder indenfor en times biltur er stort - hvad enten I har en hel eller en halv dag til rådighed. Er du til golf, lystfiskeri eller godt ørredvand er det lige i nabolaget.

Hvis børnene skal bestemme...
vil de helt sikkert en tur i blomster- og forlystelsesparken, Jesperhus. Gys og flagermus i Mønsted og Daugbjerg Kalkgruber er også et must for børnefamilier. Vi kan anbefaler desuden middelalderstemning på Spøttrup Middelalder Borg og en ostehaps i butikken på Danmarks største økologiske mejeri, Thise Mejeri.

Mange tilbagevendende gæster
Mange gæster vender tilbage til dette store sommerhus år efter år. Vi forstår godt hvorfor. Huset er et skønt sted med enestående natur og ikke mindst plads til alle. Her er rig mulighed for, at den store familie eller gruppe kan nyde hinandens selskab og ikke mindst få logistikken med madlavning, spisning og opvask til at gå op på en nem og bekvem måde.

Miniferie
Det er muligt at leje miniferie og weekendophold. Priserne vil fremgå, når datoerne er valgt i bestillingsformularen.

Allergi og dyr
Vi ønsker, at mennesker med allergi overfor røg og dyr kan trives i huset. Derfor er det ikke tilladt at ryge indenfor. Dyr må desværre ikke medbringes. Huset ljes ikke ud til ungdomsgrupper.

Øvrige priser
Rengøring pr. leje: 2.100 DKK
EL: 2,60 DKK pr. kWh
Vand: 50 DKK pr. m3
Olie: 12 DKK pr. liter, men der er varmepumpe, som klarer det meste opvarmning.
Depositum: 2.000 DKK - El, vand og olie modregnes dette beløb.

Flere sommerhuse i andre landsdele :

Nordjylland
37 sommerhuse

Nordvestjylland
18 sommerhuse

Vestjylland
33 sommerhuse

Sydjylland
21 sommerhuse

Østjylland
14 sommerhuse

Fyn
21 sommerhuse

Sjælland, Lolland & Falster
61 sommerhuse